Sprout meets Jaswig
Prachtige Stabureau

Prachtige Stabureau

Word je ook moe van al dat zitten? Deze staantafel helpt je om actiever aan het werk te gaan! Zoveel mogelijk afwisselen tussen zitten en staan is namelijk beter voor je lichaam en geest. Dit stukje design helpt je dus bouwen aan een gezondere meer gevarieerde levensstijl.

Wegens onze lancering in Nederland en goed partnership met Sprout kon je nu twee weken genieten van 25% korting waardoor je de desk kocht aan €360. Door ons partnership die we recentelijk sloten met Fully (zie blogpost) werd de StandUp verlaagd in prijs naar €350 voor de basisversie. Met andere woorden je verliest niets (aangezien je vroeger €370 zou betaald hebben met 25% korting).

In privé omgevingen wordt de tafel meestal omgevormd tot een staantafel voor het hele gezin. Aangezien hij zo makkelijk in hoogte verstelbaar is dat hij kan meegroeien met je kinderen (vanaf 10j) maar ook perfect in 2sec kan afgesteld worden op jouw ideale hoogte (tot 1m95).

In professionele omgevingen wordt hij gebruikt als tafel om aan te mailen, korte vergadering aan te houden en te brainstormen.

Home office standing desk

StandUp Nomad 2.0

€350Design standing desk. Houd je lekker gezond en staat je prachtig!

Hoogte bereik: 93 – 122 cm
Afmeting bureaublad: 55 x 83 cm

standing desk neck pain

ScreenUp

€55

Makkelijk om je laptop op de ideale hoogte te plaatsen voor een nog betere ergonomische opstelling.

Afmeting blad: 30 x 20 cm
Hoogte ScreenUp: 22cm